top of page

Over mij:

Mijn bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is.Ik ben daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van mijn clientèle uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.


Verder vind ik het van het grootste belang dat er in mijn vak hygiënisch en vakkundig gewerkt word.

Helaas is de realiteit van tegenwoordig anders, erger nog veel klanten denken goed geholpen te worden, maar door onhygiënische toestanden worden de klachten juist vaak verergerd.

Bij Irma's Voetenwerk bent u er van verzekerd dat er altijd met schone instrumenten word gewerkt!

Kruisbesmetting van bijvoorbeeld een schimmelinfectie of wratten en dat lijkt mij niet de bedoeling!

Ik zou graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in mijn bedrijfstak bestaat !

Prijslijst:

Let op,geldig vanaf 01-01-2023

Standaard Pedicure € 42,50

Nagels knippen en fraisen, eelt en likdoorn(s)

verwijderen, mycosenagel afvlakken en

eventueel ingegroeide nagel vrijleggen.

voeten incrèmen.

•Pedicure + Massage € 55,00

Standaard pedicure + 15 min. massage.

•Pedicure De luxe € 60,00

Standaard pedicure , voetmassagebad ,

voetscrub , 

kopje koffie of thee.

•Nagels lakken € 12,50

Eigen nagellak meebrengen!

( i.v.m hygiëne )

Vergeet niet slippers mee te brengen!

•Spoedbehandeling € 27,50

Behandeling van 1 probleem locatie max 10 min.

•Voeten/handen wrap € 17,50

Fijne pakking met extra verzorgende

werking.

•Voetbad en voetscrub € 17,50

Uw voeten worden heerlijk zacht met deze speciale

sea saltscrub.

•Gellak : 1 kleur of French op nagels € 28,50 / €35,00

wit randje of kleur voor zomerse tenen/vingers met het

afweekbare gel systeem.

Voor weken lang verzorgde nagels.

•Verwijderen Gellak € 10,00

Indien binnen 8 weken na plaatsing gedaan en

ook weer plaatsen nieuwe gellak: gratis!

Nagelreconstructie NCM € 17,50

Uw trauma/schimmelnagel weer helemaal mooi en glanzend!

Prijs per gewerkt kwartier.


•Cadeaubonnen vanaf € 10,00

Leuk om te geven, fijn om te krijgen!

NB: Wilt u gemaakte afspraken bij verhindering z.s.m. afzeggen?? Niet tijdig afgemelde afspraken, kosten ook mij geld en worden daarom in rekening gebracht!

Producten:

Ik werk o.a. met het merk Laufwunder, wat een hele goede verzorgende werking heeft op de voethuid. Deze lijn bevat verschillende etherische oliën en schimmelwerende bestanddelen die voor veel voetproblemen een goede oplossing biedt en is ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee!

Door toevoeging van 10% Ureum helpt Hydrobalm het vochtgehalte in de huidlagen herstellen.

De natuurlijke barrière functie van de huid zal weer functioneren.

De samenstelling van deze crème zorgt ervoor dat de crème snel intrekt.

Verder werk ik tijdens de manicure en de luxe pedicure ook met het gecertificeerde organische merk La Reine crèmes ,dit zijn weldadige luxe producten(ook diervriendelijk). De honing voetcrème is de ideale natuurlijke verzorging voor je voeten. Maakt (extreem) droge voeten heerlijk zacht, laat kloofjes verdwijnen en brengt je voeten in prima conditie. Je kunt je voeten weer laten zien! De voetcrème trekt snel in, voelt comfortabel aan en plakt niet. Deze crème is geschikt voor de dagelijkse voetverzorging. Gebruik: bij droge schrale voeten, ruwe plekken, kloven op werkvoeten bij zweetvoeten . De crème ruikt lekker door de frisse essentiële oliën mix van citroengras en lavendel. Bijenwas vormt een dun laagje op de huid waardoor de huid soepel blijft. En dat laagje beschermt ook tegen invloeden van buitenaf. Alles puur natuur, de huid ademt gewoon door! Onze crème bevat géén parabenen, géén siliconen, géén kleurstoffen, géén minerale oliën en géén parfum. De propoliscrème is een prachtig 100% natuurproduct  met 10% propolis en natuurlijke oliën. Deze plantaardige oliën zorgen voor een goede smeerbaarheid. Dit product is uniek door de combinatie van de toegevoegde Nederlandse honing, bijenwas voor bescherming en propolis met anti-septische werking. De honing werkt verzachtend. Tijdens het gebruik blijft de huid ademen. Propolis heeft een bijzonder krachtige werking en ruikt lekker kruidig naar balsem. (De geur die je ruikt als je de bijenkast opent). De krachtige werking van propolis brengt de onrustige huid tot rust. De propoliscrème kalmeert de huid waardoor roodheid vermindert en je huid er rustiger en gezonder uitziet. Propoliscrème kun je dagelijks gebruiken voor een intensieve verzorging van top tot teen: Bij (extreem) droge huid, schrale plekken, rode vlekken, uitslag/of jeuk ruwe plekken, kloofjes en bij (jeugd) puistjes


Tijdens het fraisen werk ik met de z.g.n. "nattechniek".

Hiervoor gebruik ik een Hadewe Spray motor. Zo bent u altijd verzekerd van een hygiënische en pijnarme behandeling.

En natuurlijk mag een luxe in hoogte verstelbare klanten stoel ook niet vergeten worden, zodat u uw behandeling in ontspannen luxe kunt ondergaan. Heeft u ook een probleem met uw voeten?

Neem dan gerust contact op met mij en samen vinden we de oplossing voor uw probleem! U kunt natuurlijk ook gewoon een uurtje komen ontspannen, door bijvoorbeeld eens van een luxe spa-pedicure/manicure te genieten, of een fijne hand/voetmassage.

Kortom, probeert u het eens. U zult versteld staan hoe fijn het is wanneer u uw handen en of voeten laat behandelen door een professional!


Ook kunt u bij mij "Wol voor voeten" verkrijgen. Wol voor Voeten verzacht de huid en helpt drukplekken te voorkomen. De wol is comfortabel voor de voeten bij warmte en kou. Wol voor Voeten is aangenaam bij het dragen; door de natuurlijke elasticiteit zal de wol zich aanpassen aan de beweging van de voeten. Het vocht absorberend vermogen van de wol maakt dat de voeten blijven ademen en je nooit een klam- en onprettig gevoel zal hebben. De wol verzacht de huid en helpt drukplekken te voorkomen.

Gebruik Wol voor Voeten rondom de hielen en tussen de tenen, bij lange wandelingen of duursporten. Met Wol voor Voeten kunt u klachten voorkomen en verlichten. Bijv: branderige voeten, koude en warme voeten, wintertenen, blauwe plekken en traumanagels, pijnlijke hielen en tenen met blaren of likdoorns.

bottom of page